Kérdezzen meg bennünketBejelentkezés
Kezdőlap ReferenciákÁrlistaElőnyökKapcsolat

9 ELŐNY, miért a WEBAREAL rendszert válassza


Teljesen felszerelt ON-LINE RENDSZER
Az új webáruházához vagy modern prezentációjához egyedül internetes böngészöre van szüksége. A többit a WEBAREAL rendszer biztosítja.


INGYENES UPGRADE – a rendszert folyamatosan frissítjük az Önök kezdeményezése alapján is. A rendszer aktulalizálásáért nem fizet semmit.


Mindkét variáns esetén 15 napos ingyenes tesztelő üzemeltetés érvényes. Ez idő alatt eldöntheti, hogy a webrendszerrel tényleg elégedett-e.

 

 

 

GYORSAN és KÖNNYEN létrehozza a profeszionális webáruházát vagy modern weblapját és a rendszer segítségével azt könnyen feltöltheti és kezelheti.

MINDEN EGYBEN - a webareal mindent tartalmaz ami prezentációjához szükséges az interneten. Adatainak elegendő tárhelyet (webhosting), postafiók, SEO funkciót, választhat többszáz grafikai sablon közzül, saját doménája használata stb.

TESZTELJEN INGYEN - ne féljen kötetlenül kipróbálni saját webáruházát vagy weblapját. 15 napon át ingyen tesztelheti a teljes verziót.

ÚJ FUNKCIÓ - programátorok és grafikusok csapata vagyunk, és nem közvetítők. Ez azt jelenti, hogy a rendszert állandóan tökéletesítjük, éspedig elsősorban az Önök kérése és javaslatai alapján. Örömmel találunk ki új hasznos dolgokat.

INGYEN UPDATE - minden új funkció és újitás ügyfeleink számára INGYEN készül.

PROFESSZIONÁLIS DESIGN - grafikusaink csapata az Önök számára mindig új grafikai sablonokat és újitásokat készít. Kívansága szerint örömmel létrehozunk önnek egy originál profi design-t.

MÜSZAKI TÁMOGATÁS - műszaki támogatás csapatunk készen áll az Ön segítségére, magyarázatot és tanácsot adni e-mail újtán.

KONKURENCIA NÉLKÜLI ÁR - teljesítés/ár arányában elől vagyunk a piacon

TÖBB EZER FELHASZNÁLÓ naponta használja a webarealt internetes vállalkozáshoz, cégének prezentálásához vagy csak úgy szórakozásra. Ez is bizonyítja, hogy munkánknak van értelme.

Bezárni az ablakot

Webcím

Válasszon oldalának címet. A tesztelőidő befejezte után használhatja saját doménjét, pld. www.abcdef.hu.

E-mail cím:

Írja be e-mail címét, bejelentkezéshez szolgál majd. Erre az e-mail címre küldjük a bejelentkezési adatokat.

Jelszó

Válasszon egy jelszót. A jelszónak legalább 6 betűjelet kell tartalmaznia.

Beállítás : Webáruház Weblap
vyzkouset

Kattintással válasszon sablont *


Választott sablona száma :

* A kiválasztott sablont az Administrációs felületen bármikor megváltoztathatja. Jelenleg 250 grafikai sablon közül választhat.

Bezárni az ablakot

A regisztrált felhasználók részére: amennyiben már regisztrált az adminisztratív rendszerbe való belépéshez,
töltse ki a Nevet (e-mail) és a Jelszót.

 
Bezárni az ablakot

E-mail címe

Ezt az e-mail címet vesszük figyelembe a válaszadáshoz való kapcsolat során.

  küld